Lana Del Rey

Lana Del Rey, született Elisabeth Woolridge Grant (New York, 1985. június 21.) amerikai énekesnő-dalszövegíró. Művésznevét a néhai hollywoodi színésznő Lana Turner és a Ford Motor Company brazil gyártású Ford Del Rey típusának nevéből alkotta meg. Miután a Lizzy Grant név alatt megjelent album mérsékelt érdeklődést keltett, támogatói javasolták, hogy jobban csengő, a dalokban is gyakran felidézett retrós hatású filmes világot idéző művésznevet vegyen fel. A ma már Lana Del Rey-ként ismert lány fiatal kora óta dolgozott azon, hogy befusson, mely 2012-ben a Born to Die albumának kiadásával meg is történt. Del Rey számaiban egyfajta sötét, az ötvenes és hatvanas évek filmes világát, és kis mértékben a film noirt idéző hangulat jellemző, amelyet gyakran egészít ki a szövegek hasonló mondanivalója.

 
Közelgő események
Július 15, Northwell Health at Jones Beach Theater, New York, Amerikai Egyesült Államok
Július 23, Lollapalooza, Párizs, Franciaország
Július 26-27, O2 Academy Brixton, London, Anglia
Augusztus 9, Øya festival,Tøyenparken, Oszló, Norvágia
Augusztus 10-12, Way Out West Festival, Slottsskogen City Park, Göteborg, Svédország
Augusztus 11, Flow Festival, Helsinki, Finnország
Augusztus 19, Live Festival, Krakkó, Lengyelország
 
Munkálatok

'Love' Az énekesnő legújabb szerzeménye, amely az első kislemez közelgő 'Lust for Life' albumáról.  A dal 2017.2.18.-án jelent meg, a klippremier pedig 2017.2.20.-ra esett , a Polydor Records és az Interscope Records kiadók segítségével. A megjelenés előtt Los Angeles-ben poszterekkel promotálták a "Love" érkezését. Írták: Lana Del Rey, Richard Nowels, Jr. Emile Haynie, Benjamin Levin. Zenei producerek: Lana Del Rey, Rick Nowels, Emile Haynie, Benny Blanco, Kieron Menzies. A dalt és a videóklipet pozitív visszajelzések érték.

ITUNES   SPOTIFY   YOUTUBE

'Lust For Life' Lana Del Rey negyedik stúdió albuma a Born to Die, Ultraviolence és Honeymoon albumok után, amely 2017.7.21.-én jelenik meg a Polydor Records és az Interscope Records kiadók által. 2017.3.29.-én jelent meg Lana hivatalos VEVO csatornáján a Lust for Life album trailer, ami egy igazán álmodozó fekete-fehér előzetes. Április 11.-én osztotta meg közösségi oldalain a közelgő vadiúj albumának borító képét, amelyen egy gyönyörű mosollyal tündököl nekünk. Érdekességképpen az album borítót huga készítette Chuck Grant, és ráadásul a betűtípusok is eltérnek a korábbi albumokhoz képest. Az album címét és címadó dalát The weeknd-vel álmodta meg, aki közreműködik kedvencünk közelgő albumán.

ITUNES   SPOTIFY   YOUTUBE

'Lust For Life' Lana második kislemeze közelgő albumáról (egyébként címadó dal az új albumának), ami 2017.4.19.-én jelent meg a Polydor Records és az Interscope Records kiadók által. A dalban közreműködik az Etióp származású híres The weeknd énekes. Írták: Lana Del Rey, Rick Nowels, Abel Tesfaye, Max Martin. Zenei producerek: Lana Del Rey, Rick Nowels, Kieron Menzies, Dean Reid.

ITUNES   SPOTIFY   YOUTUBE

'Coachella - Woodstock In My Mind' Az énekesnő legújabb kislemeze, ami 2017.5.15.-én jelent meg a Polydor Records és az Interscope Records kiadók által. Áprilisban Lana részt vett a Coachella zenefesztiválon. Néhány nappal később utána megosztott nekünk közösségi oldalán egy rövidke videót, amin felénekelt egy részt az új dalából. Az Universal Music Polska szerint a dal nem fog szerepelni közelgő új albumán, viszont ezt még Lana Del Rey nem erősítette meg.

ITUNES   SPOTIFY   YOUTUBE

 
Cset

Itt található a cset részleg. Az oldalnak jelenleg egy szerkesztője van, Mayo! Ne itt hirdess, és kerüld a trágár kifejezéseket! Ha véleményed van az oldalról, kérlek kúlturáltan fogalmazd meg! Cserét itt kérhetsz! :)

 
Elite Partnerek

   
   
   
   
   

 
Oldal információk
Szerkesztő: Mayo
Téma: Lana Del Rey
Nyitás: 2017.5.19.
Design: #02 by: Mayo
Tárhely: GPORTAL.HU, SOSUGARY.COM
URL: LANADELREY.GPORTAL.HU
Elérhetőség: LANADELREY.GP@GMAIL.COM
Ajánlott böngésző(k): Mozilla Firefox , Google Chrome
Felbontás: 1280x1024
Számláló:
Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban az énekesnővel, vagy annak hozzátartozóival! Ez csupán egy rajongói honlap! A tartalom saját, ha kivétel lenne a forrás feltüntetett.
 


Főoldal

BBC Radio 1’s Big Weekend - fellépés

BBC Radio 1’s Big Weekend - fellépés

Lana Del Rey május 27.-én (délután) részt vett a BBC Radio 1 Big Weekend fesztiválon, ami idén Hull-ban, Angliában volt. Lana 5 dalt adott elő, az első a "Cherry" c. vadiúj dala volt, második dal a "Lust for Life" volt, harmadik a "Cruel World" , ami Lana kedvenc dala az Ultraviolence albumáról, negyedik dal a "Video Games" volt, amit Lana igazán gyönyörűen előadott, az utolsó dal pedig az  “Off To The Races” volt. Sajnos az előadás során mikrafon problémák léptek fel, de ennek ellenére Lana maximális teljesítményt nyújtott. A teljes show-t az alábbi videóban tekintheted meg.

020.jpg 021.jpg 022.jpg 023.jpg 024.jpg
TURNÉK/FELLÉPÉSEK > 2017 > BBC RADIO 1’S BIG WEEKEND - FELLÉPÉS, HULL, ANGLIA (MÁJUS 27)
45 kép tekinthető meg a galériában

2017.05.28. 11:13, Mayo

Hírmorzsák

Hírmorzsák
Összesen 37 db kép tekninthető meg a  május 20.-ai KROQ Weenie Roast Y Fiesta 2017-es fesztiváláról, amin Lana is részt vett. A koncert után az énekesnő interjút adott Ted Stryker-nekamit meghallgathatsz az alábbi videóban. Érdekes dolgokról beszéltek, mint például az Egyesült Államok és Észak-Korea közötti feszültségeiről.
 
TURNÉK/FELLÉPÉSEK > 2017 > KROQ WEENIE ROAST - FELLÉPÉS CARSON, KALIFORNIA (MÁJUS 20)
37 kép tekinthető meg a galériában
 

Lana május 20.-án részt vett az U2 (rockegyüttes) koncertjén, amiről mindössze 3 paparazzi kép jelent meg.
 
u23.jpg u22.jpg u21.jpg  
LESIFOTÓK > 2017 > U2 KONCERT ROSE BOWL-BAN - PASADENA, KALIFORNIA, USA (MÁJUS 20)
3 kép tekinthető meg a galériában

+ 12 új kép tekinthető meg a május 24.-ei kiruccanásról, amit asszisztensével/barátnőjével Stellával töltött. Az étterembe Emma Tilman, Chuck (Lana huga) és Stella közös képeket készítettek, amiket az énekesnő feltöltött instagram fiókjára.
 
LESIFOTÓK > 2017 > KIRUCCANÁS STELLÁVAL - KALIFORNIA, USA (MÁJUS 24)
+ 12 kép tekinthető meg a galériéban
 
 
 

Goddamn I love my main bitches

Lana Del Rey (@lanadelrey) által megosztott bejegyzés,

 

2017.05.27. 17:49, Mayo

Kiruccanás Stellával

Kiruccanás Stellával

Ismét paparazzi képekkel szolgálok, amelyek május 24.-én készültek Lana Del Rey-ről és asszisztenséről Stelláról. Az énekesnő és annak asszisztense a 'Yakuza Sushi' (1700 Silver Lake Blvd, Los Angeles, CA 90026, Egyesült Államok) nevezetű étterembe jártak. Stella egyébként egy kutyust sétáltatott. Erről a kis kiruccanásról mindössze 4 db kép jelent meg, amik már meg is tekinthetőek a galériában. 

1~8.jpg 2~7.jpg 3~6.jpg 4~6.jpg 

LESIFOTÓK > 2017 > KIRUCCANÁS STELLÁVAL - KALIFORNIA, USA (MÁJUS 24)
4 kép tekinthető meg a galériában

2017.05.25. 22:13, Mayo

Elhadja a Mauro Cafe-t West Hollywood-ban

Elhadja a Mauro Cafe-t West Hollywood-ban

Május 23.-án Lana Del Rey-t West Hollywood-ban látták. A paparazzóknak hála 15 db kép jelent meg, mikor épp a Mauro Cafe-t elhadja

1~7.jpg 2~6.jpg 3~5.jpg 4~5.jpg 5~3.jpg
LESIFOTÓK > 2017 > ELHADJA A MAURO CAFE-T WEST HOLLYWOOD-BAN - KALIFORNIA, USA (MÁJUS 23)
15 kép tekinthető meg a galériában

2017.05.25. 21:28, Mayo

Újabb promóciós képek

Újabb promóciós képek

Újabb "Lust for Life" videóklip hivatalos promóciós képek jelentek meg. Egyébként a videóklipben Alexandria Kaye és Ashley Rodriguez is szerepelnek, akik Lana háttérénekesei/háttértáncosai. Összesen 3 db új kép jelent meg, amit megtekinthetsz a gelériában.

6~2.jpg 7~1.jpg 8~1.jpg  
FOTÓSOROZATOK > 2017 > A "LUST FOR LIFE" VIDEÓKLIP PROMÓCIÓS KÉPEI - KÉSZÍTETTE: NEIL KRUG
3 kép tekinthető meg a galériában

2017.05.23. 18:56, Mayo

Megjelent a "Lust for Life" videóklip

Megjelent a "Lust for Life" videóklip

Megjelent a "Lust for Life" videóklip, amiben igazán gyönyörű, mesébe illő alakítást nyújt Lana és az Etióp származású The Weeknd.

2017.05.22. 16:22, Mayo

A "Lust for Life" videóklip promóciós képei

A "Lust for Life" videóklip promóciós képei

Május 21.-én Lana feltöltött pár képet az Instagramjára, amelyek a "Lust for Life" videóklip hivatalos promóciós képei. A képeket Neil Krug készítette. Lana azt is bejelentette, hogy a videóklip ma fog megjelenni (május 22.). A gelériában mindössze 5 promóciós kép tekinthető meg. Na, ti már várjátok? :)

1~6.jpg 2~5.jpg 3~4.jpg 4~4.jpg 5~2.jpg
A "LUST FOR LIFE" VIDEÓKLIP PROMÓCIÓS KÉPEI - KÉSZÍTETTE: NEIL KRUG
5 kép tekinthető meg a gelériában

2017.05.22. 16:01, Mayo

Vásárlás a Stella McCartney ruhás üzetben

Vásárlás a Stella McCartney ruhás üzetben

Május 19.-én Lana Del Rey-t lencsevégre kapták Beverly Hills-ben, mikor épp egy Stella McCartney nevezetű ruhás üzetbe megy be. Összesen 8 db kép jelent meg, amit megtekinthetsz az oldal galériájában.

1~5.jpg 2~4.jpg 3~3.jpg 4~3.jpg 5~1.jpg
LESIFOTÓK > 2017 > VÁSÁRLÁS A STELLA MCCARTNEY ÜZETBEN BEVERLY HILLS-BEN - KALIFORNIA, USA (MÁJUS 19)
8 kép tekinthető meg a galériában

2017.05.21. 18:26, Mayo

KROQ Weenie Roast Y Fiesta - fellépés

KROQ Weenie Roast Y Fiesta - fellépés
Lana Del Rey tegnap fellépet a  KROQ Weenie Roast Y Fiesta 2017-es fesztiválon, ahol olyan hírességek léptek fel még, mint: Lorde, Incubus, Imagine Dragons, Cage The Elephant, 311, Paramore, DREAMCAR, Andrew McMahon in the Wilderness, Judah & The Lion, New Politics, és The Revivalists. Összesen 7 dalt adott elő. Az első dal a "Cruel World" volt, ami az Ultraviolence albumról származik. A második dal amit előadott az a "CHERRY" című vadiúj dala volt. A harmadik dal "Summertime Sadness" volt, ami a Born to die albumáról származik. Negyedik dal a "Lust for Life", ötödik dal a "Love" volt, amelyek a közelgő Lust for Life albumról származnak. Hatodik dal a "Video Games", és a hetedik az "Off to the Races" dal volt, amik a Born to Die albumról származnak. Lana Del Rey nagyon csinos volt, és  hozta formáját mint mindig!

Dallista:
Cruel World2
Cherry (új szám)
Summertime Sadness 2, 3, 4
Lust for Life2 (első élő előadás)
Love
Video Games2
Off to the Races

2017.05.21. 12:57, Mayo

Közel a "Lust for Life" videóklip

Közel a "Lust for Life" videóklip

Lana Del Rey péntek délután megosztott közösségi oldalain egy rövid ízelítőt a "Lust for Life" videóklipből, ami már nincs olyan messze. Én már nagyon várom, ti mit szóltok ehhez a remek kis ízelítőhöz? :D

 

If it ain't xo then it gotta go @theweeknd

Lana Del Rey (@lanadelrey) által megosztott bejegyzés,

2017.05.21. 11:32, Mayo
 

Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT